Νέα
  • ΓΔ: 1448.48 -0.48%
  • Τζίρος: 187,13 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λιανεμπόριο: Τέλος τα SMS από 14 Μαΐου - Καταργούνται click away και click inside

Πηγή: Intime
Πηγή: Intime

Κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης του υπουργείου Υγείας, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Άκης Σκέρτσος, ανακοίνωσε την περαιτέρω χαλάρωση των μέτρων με το άνοιγμα των διαπεριφερειακών μετακινήσεων και του τουρισμού, την κατάργηση των SMS στο 13033, την απελευθέρωση του λιανεμπορίου χωρίς ραντεβού και γραπτό μήνυμα στο 13032, καθώς και την επέκταση του ωραρίου κυκλοφορίας έως τις 00.30 το βράδυ, από τις 14 Μαΐου.

Πιο συγκεκριμένα, όσον αφορά στο λιανεμπόριο, από την ερχόμενη Παρασκευή, 14 Μαΐου, καταργούνται τόσο το click away όσο και το click inside για την επίσκεψη στα καταστήματα, αλλά θα εξακολουθήσουν να τηρούνται οι κανόνες χωρητικότητας (1 πελάτης ανά 25 τ.μ.).

Επίσης, καταργείται η υποχρέωση αποστολής μηνυμάτων (SMS) τόσο προς το 13033 όσο και προς το 13032 (που ήταν αποκλειστικά για τα εμπορικά καταστήματα).

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ