Νέα
  • ΓΔ: 1452.73 +1.21%
  • Τζίρος: 112,89 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντετοκούνμπο: Το νέο πρόσωπο της καμπάνιας κατά του κορονοϊού

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για 5 ακόμα χρόνια στους Μπακς
Πηγή: Intime

Είναι καιρός η ζωή να πάρει τη ρεβάνς γράφει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο Twitter. «Παίζουμε άμυνα για να βγούμε όλοι MVP» στέλνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, τονίζοντας τη σημασία της μάσκας στην καταπολέμηση του νέου κορονοϊού.

Ο Greek Freek αποτελεί το νέο πρόσωπο της καμπάνιας κατά του κορονοϊού. Με το βίντεό του παραλληλίζει την αντιμετώπιση του κορονοϊού με τον τρόπο που έχει μάθει να παίζει μπάσκετ.

«Οι νίκες ξεκινάνε από την άμυνα, όλοι οι προπονητές στον κόσμο, αυτό θα σου πουν. Ένας παίχτης, μπορεί να είναι ο καλύτερος παίχτης στον κόσμο, να είναι MVP του πρωταθλήματος αλλά μόνος σου δεν μπορείς να το κάνεις, πρέπει να το κάνουμε μαζί. Ένας να μην παίζει, θα χάσουμε όλοι. Έχω μάθει στη ζωή μου να κοιτάω τον αντίπαλό μου στα μάτια αλλά για πρώτη φορά παίζω με έναν αντίπαλο που είναι αόρατος, δεν τον βλέπω αλλά υπάρχει. Έτσι βλέπω τον ιό, την Covid. Τώρα πρέπει να παίξουμε άμυνα. Τι ξέρω εγώ; Είμαι 25 χρονών, ένας μπασκετμπολίστας. Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι οι άνθρωποι που αγαπάμε είναι το γήπεδό μας, η ζωή είναι το γήπεδό μας και στο γήπεδό μας κάνουμε ότι χρειάζεται και το νικάμε. Στο τέλος βγαίνουμε όλοι MVP» λέει και φοράει την μάσκα του ο Έλληνας MVP.

To μήνυμα μεταδίδει μέσω Twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Τις μέρες των γιορτών συνεχίζουμε τον κρίσιμο αγώνα για την υγεία μας. Είναι καιρός η ζωή να πάρει τη ρεβάνς. Ευχαριστώ τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που πρωταγωνιστεί σε αυτό το μήνυμα, ενώνοντας τη φωνή μου με τα λόγια του: Όλοι μαζί, «παίζουμε άμυνα» και κερδίζουμε ξανά την ελευθερία μας.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ