Νέα
  • ΓΔ: 1381.07 +1.13%
  • Τζίρος: 104,37 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατασχέθηκαν 3.200 πακέτα λαθραία τσιγάρα και 2,5 κιλά καπνού σε Ημαθία και Πέλλα

Συνολικά 3.200 λαθραία πακέτα τσιγάρα και 2,5 κιλά λαθραίου καπνού κατάσχεσαν αστυνομικοί σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, σε Ημαθία και Πέλλα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της λαθρεμπορίας καπνικών προϊόντων, ενώ προχώρησαν και σε δύο συλλήψεις.

Ειδικότερα, αστυνομικοί  του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας εντόπισαν 63χρονο σε περιοχή της Πέλλας. Διαπιστώθηκε ότι έκρυβε στο σπίτι του 2.200 πακέτα τσιγάρων και 50 συσκευασίες καπνού των 50 γραμμαρίων η καθεμία, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Στη δεύτερη περίπτωση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας εντόπισαν  55χρονο να οδηγεί όχημα, στο οποίο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.000 πακέτα τσιγάρων  για τα οποία επίσης δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Τα τσιγάρα και ο καπνός που κατασχέθηκαν, θα σταλούν στα αρμόδια τελωνεία για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ