Νέα
  • ΓΔ: 1435.19 -0.94%
  • Τζίρος: 133,27 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου: Η «ενοχλητική» πάθηση που επηρεάζει την καθημερινότητα

Το Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου, γνωστό και ως  σπαστική κολίτιδα, αποτελεί μια διαταραχή του γαστρεντερικού συστήματος. Η συχνότητα εμφάνισής του διαφέρει από χώρα σε χώρα, με την Ελλάδα να εμφανίζει ποσοστό το οποίο κυμαίνεται περίπου στο 20%. Η συχνότητα εμφάνισης της συγκεκριμένης πάθησης ανέρχεται παγκοσμίως στο 11%.

Τα πιο κοινά συμπτώματα της συγκεκριμένης διαταραχής περιλαμβάνουν κοιλιακό πόνο & δυσφορία, διάρροια ή/και δυσκοιλιότητα και φούσκωμα (μετεωρισμό). Από επιστημονικές έρευνες προκύπτει, πως αρκετοί ασθενείς που πάσχουν από σπαστική κολίτιδα δεν είναι ικανοποιημένοι από την φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνουν και αναζητούν νέες θεραπείες για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων.

Αναγνωρίζοντας τη συγκεκριμένη ανάγκη των ασθενών, η ELPEN κυκλοφόρησε πρόσφατα το almora PLUS® NormoboWELL. Πρόκειται για ένα νέο ιατροτεχνολογικό προϊόν, που δεν περιέχει φαρμακευτικές ουσίες, αλλά μια ειδικά μελετημένη σύνθεση που περιλαμβάνει τα παρακάτω συστατικά:

  • Αλόη Βέρα, συστατικό που είναι πλούσιο σε πολυσακχαρίτες. Έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και πρωταγωνιστεί στη δημιουργία μιας προστατευτικής μεμβράνης στο βλεννογόνο του εντέρου.
  • Αλθαία, συστατικό που έχει μαλακτικές & καταπραϋντικές ιδιότητες. Είναι πλούσιο σε πολυσακχαρίτες και συμβάλλει στη δημιουργία μιας προστατευτικής μεμβράνης στην επιφάνεια του εντέρου.
  • Ζεόλιθος,  συστατικό με αντιφλεγμονώδη, αποτοξινωτική και αντιοξειδωτική δράση στο έντερο, το οποίο έχει την ιδιότητα να απορροφά τα εντερικά αέρια και να αποβάλλει τις τοξίνες χάρη στην πορώδη δομή του.
  • Χαμομήλι, συστατικό πλούσιο σε φλαβονοειδή με καταπραϋντική και σπασμολυτική δράση. 
  • Θερμικά επεξεργασμένα Προβιοτικά, τα οποία βελτιώνουν την εντερική μικροχλωρίδα. Το προβιοτικό είδος L.plantarum ανακουφίζει από τα συμπτώματα του ΣΕΕ, που σχετίζονται με κοιλιακό πόνο και μετεωρισμό.

Το almora PLUS® NormoboWELL αποτελεί μια σύγχρονη λύση για την αντιμετώπιση των  πολλαπλών συμπτωμάτων του Συνδρόμου Ευερέθιστου Εντέρου, γνωστού και ως σπαστική κολίτιδα, με τεκμηριωμένο μηχανισμό δράσης που στοχεύει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ