Νέα
  • ΓΔ: 1422.35 +0.33%
  • Τζίρος: 108,35 εκ €
Δείκτες / Μετοχές
Οικονομικό Φόρουμ Δελφών 2024

Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη: Θα εμβολιαστούν στις 28 Δεκεμβρίου στον Ευαγγελισμό

Το ζεύγος Μητσοτάκη θα εμβολιαστεί στις 28 Δεκεμβρίου
Πηγή: Intime

Η Ευρώπη θα αρχίσει να εμβολιάζεται πριν από το τέλος του 2020, με το εμβόλιο που έχει αναπτύξει η φαρμακοβιομηχανία της Pfizer. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε δηλώσει πως θα είναι από τους πρώτους που θα εμβολιαστούν και μάλιστα θα το κάνει on camera, ώστε να πείσεις όλους όσοι είναι καχύποπτοι για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του εμβολίου.

Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα θα εμβολιαστούν στις 28 Δεκεμβρίου στον Ευαγγελισμό, on camera, τηρώντας την υπόσχεσή του.

Σημειώνεται πως πριν από τον πρωθυπουργό θα έχει εμβολιαστεί ο Δημήτρης Πιστόλας, ο διευθυντής της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Ευαγγελισμού.

«Προσπαθώ τις περισσότερες φορές να σταθώ ως σκληρός επαγγελματίας προκειμένου να αντέξεις και να δώσεις κουράγιο. Ψυχικά μέσα μου έχω λυγίσει. Στεκόμαστε στα πόδια μας για να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας», δήλωσε ο ίδιος.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ