Νέα
  • ΓΔ: 1422.35 +0.33%
  • Τζίρος: 108,35 εκ €
Δείκτες / Μετοχές
Οικονομικό Φόρουμ Δελφών 2024

Πέτσας: Ενταξη έργων 67 εκατ. ευρώ στο «Αντώνης Τρίτσης»

Πέτσας: Επανάσταση τα μέτρα απολιγνιτοποίησης στη Βόρεια Ελλάδα
Πηγή: / Intime

Εργα συνολικού ύψους 67 εκατ. ευρώ εντάσσονται στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα, κατόπιν εισήγησης της επιτροπής Αξιολόγησης.

Συγκεκριμένα, εντάσσονται συνολικά 28 πράξεις, εκ των οποίων 12 έργα συνολικού προϋπολογισμού 40,17 εκατ. ευρώ στον άξονα προτεραιότητας «Ποιότητα ζωής και εύρυθμη λειτουργία των πόλεων, της υπαίθρου και των οικισμών», όπως το έργο για τη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας του δήμου Κιλελέρ, ύψους 9,95 εκατ. ευρώ, καθώς και το έργο για τη βελτίωση της βατότητας του αγροτικού οδικού δικτύου του δήμου Δοξάτου Δράμας, ύψους 6,12 εκατ. ευρώ.

Επίσης, 10 έργα συνολικού προϋπολογισμού 26,23 εκατ. ευρώ στον άξονα προτεραιότητας «Περιβάλλον», όπως το έργο για την εγκατάσταση ευφυών συστημάτων διαχείρισης ενέργειας στα δίκτυα πόσιμου νερού της ΔΕΥΑ Ρόδου, καθώς και τα έργα για τις υποδομές ηλεκτροκίνησης (ηλεκτρικά οχήματα - σταθμοί φόρτισης) του δήμου Θήρας και του δήμου Μυτιλήνης, ύψους 1,5 εκατ. ευρώ και 1,785 εκατ. ευρώ, αντιστοίχως.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ