Νέα
  • ΓΔ: 1357.3 -2.46%
  • Τζίρος: 149,82 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: 37.000 rapid tests έχει διενεργήσει η Περιφέρεια Αττικής από τις αρχές Μαρτίου

Τα νέα κρούσματα του ιού
Πηγή: Intime

Στις 37.000 έχει φτάσει ο αριθμός των rapid tests για τον κορονοϊό που διενεργήθηκαν από τις αρχές Μαρτίου έως σήμερα στην Αττική, από την Περιφέρειας Αττικής και τον ΙΣΑ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Κέντρου Επιχειρήσεων της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ, από την Παρασκευή 28 Μαΐου έως και τις 4 Ιουνίου διενεργήθηκαν περίπου 2.500 rapid tests.

Την τελευταία εβδομάδα οι κινητές ομάδες επισκέφτηκαν τις παρακάτω περιοχές:

Παλαιό Φάληρο, Περιστέρι, Δάφνη, Μαρκόπουλο, Αθήνα, Βάρκιζα- Βάρη, Νίκαια, Αγία Παρασκευή, Μαρούσι, Αχαρνές και Χολαργός.

Επιπλέον, μεταξύ των δομών που πραγματοποιήθηκαν test, συμπεριλαμβάνονται  Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων, Λαϊκές Αγορές,  κ.α.

Στο πλαίσιο των ελέγχων πραγματοποιούνται rapid test σε όλες τις Δομές της Περιφέρειας, σε συνεργασία με τους κατά τόπους αρμόδιους Αντιπεριφερειάρχες.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, με αφορμή τις σχετικές δράσεις, ευχαρίστησε θερμά όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που συμμετέχει στη διενέργεια των ελέγχων, επισημαίνοντας:

«Ισχυροποιούμε το δίχτυ προστασίας για χιλιάδες πολίτες σε όλο το εύρος της Αττικής, συνεχίζοντας να εστιάζουμε στην πρόληψη που είναι το πιο ισχυρό όπλο έναντι στο ιό. Βρισκόμαστε πολύ κοντά στο να ξανακερδίσουμε τη ζωή μας πίσω και να επανέρθουμε σε πλήρη κανονικότητα, ωστόσο οφείλουμε ακόμα να τηρούμε με ευλάβεια τα μέτρα προστασίας για να είμαστε υγιείς εμείς αλλά και οι γύρω μας. Η Περιφέρεια Αττικής και ο ΙΣΑ θα συνεχίσουν να συμβάλλουν έμπρακτα στην εθνική μάχη όπως κάνουν από την αρχή που ξέσπασε η υγειονομική κρίση, καθώς προτεραιότητά μας είναι η προάσπιση της δημόσιας υγείας».

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα