Νέα
  • ΓΔ: 1492.01 +1.36%
  • Τζίρος: 47,84 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βόλος: Συλλήψεις και πρόστιμα για πάρτι γενεθλίων και γλέντι

Περιπολικό / Πηγή: Intime
Φωτογραφία αρχείου / Πηγή: Intime

Πρόστιμα σε παρέες ανηλίκων που παραβίασαν τις απαγορεύσεις και συμμετείχαν σε πάρτι και διασκέδαση επιβλήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στον Βόλο.

Επρόκειτο για συγκέντρωση 40 νεαρών σε πάρτι γενεθλίων στον προαύλιο χώρο του 1ου ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας. Οι περισσότεροι τράπηκαν σε φυγή μόλις έφθασαν τα αστυνομικά αυτοκίνητα, έπειτα από καταγγελία.

Από τους παρευρισκόμενους συνελήφθησαν επτά άτομα, τρία αγόρια και τέσσερα κορίτσια, σε βάρος των οποίων επιβλήθηκαν πρόστιμα των 300 ευρώ για παραβίαση μέτρων και άσκοπη μετακίνηση.

Επίσης, συνελήφθησαν, αργά χθες το απόγευμα, τέσσερις άνδρες, έπειτα από καταγγελία στην αστυνομία, διότι είχαν στήσει γλέντι στο Σκοπευτήριο της Νέας Αγχιάλου.

Το γλέντι διοργάνωσε ένας 45χρονος, στον οποίον επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ, ενώ συμμετείχαν ένας 55χρονος, ένας 51χρονος κι ένας 46χρονος, σε βάρος των οποίων επιβλήθηκαν πρόστιμα 300 ευρώ.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ