Νέα
  • ΓΔ: 1448.7 +0.06%
  • Τζίρος: 165,66 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός - Meteo: Βροχή, καταιγίδες, χαλαζόπτωση και σήμερα Κυριακή

καιρός
Πηγή: Eurokinissi

Η κακοκαιρία θα συνεχιστεί και σήμερα, Κυριακή 13 Ιουνίου, στην Ελλάδα, με βροχές και καταιγίδες να κάνουν την εμφάνισή τους τις θερμές ώρες της ημέρας. Τα φαινόμενα θα επηρεάσουν κυρίως τα ηπειρωτικά και την Κρήτη. Χαλαζοπτώσεις θα κάνουν την εμφάνισή τους κατά τόπους.

Σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, την Κυριακή αναμένεται άστατος καιρός, κυρίως στα ηπειρωτικά και στην Κρήτη, όπου μετά το μεσημέρι θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα, ιδιαίτερα στην Πελοπόννησο, στη Στερεά και στη Θράκη, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις θα συνοδευτούν από χαλαζοπτώσεις.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 8 έως 27 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 12 έως 31, στην Κεντρική Ελλάδα από 12 έως 32 βαθμούς, στην Ήπειρο από 11 έως 30, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 14 έως 32 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 15 έως 29 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 14 έως 29 βαθμούς, ενώ στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου οι μέγιστες θερμοκρασίες θα φτάσουν στους 32 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Αρχικά γενικά αίθριος. Από τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες.

Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, από το απόγευμα βορειοδυτικοί 3 με 5 και το βράδυ στην κεντρική Μακεδονία έως 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 13 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόνησσος

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.

Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και από το μεσημέρι στο Ιόνιο τοπικά 5 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου η ελάχιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσαλλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Αρχικά γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες στην Πελοπόννησο, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια. Το βράδυ τα φαινόμενα στη Θεσσαλία θα συνεχιστούν, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές θα σταματήσουν.

Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και από το βράδυ στα βόρεια, βορειοδυτικοί τοπικά 5 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 13 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Στις Κυκλάδες γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις. Στην Κρήτη λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με τοπικούς όμβρους και κυρίως στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες.

Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου - Δωδεκάνησα

Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις, που από τις βραδινές ώρες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και από το απόγευμα στα Δωδεκάνησα τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες.

Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: Αρχικά γενικά αίθριος. Από τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.

Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4, από το απόγευμα έως 5 και το βράδυ τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ