Νέα
  • ΓΔ: 1435.19 -0.94%
  • Τζίρος: 133,27 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

OPEN: Κίνητρα με δώρα και κληρώσεις για να εμβολιαστούν οι νέοι

Συνεχίζεται η ιχνηλάτηση των κρουσμάτων της ινδικής μετάλλαξης του νέου κορονοϊού και σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ρεπορτάζ του ΟΡΕΝ, τουλάχιστον 20 ακόμα έχουν μπει στο μικροσκόπιο ως ύποπτα στην Κρήτη.

Την ίδια ώρα, όπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, εξετάζεται να δοθούν κίνητρα τύπου «lifestyle» στους νέους για να εμβολιαστούν. Αυτά περιλαμβάνουν, δωρεάν εισιτήρια, δώρα, κληρώσεις ακόμα και «data» σε κινητά.

Σε ό,τι αφορά στα προνόμια για τους πλήρως εμβολιασμένους, σκέψεις υπάρχουν για ελεύθερη είσοδο σε μπαρ, εστιατόρια, γυμναστήρια και γήπεδα. Επιπλέον, στο τραπέζι μπαίνει και το δικαίωμα των επιχειρηματιών στην εστίαση να δέχονται μόνο εμβολιασμένους πελάτες, με την πληρότητα σε αυτή την περίπτωση να ανεβαίνει στο 100% στους εσωτερικούς χώρους, ενώ αν το κατάστημα είναι «μεικτό», τότε να επιτρέπεται μέχρι 50%.

Στο βίντεο που ακολουθεί το σχετικό ρεπορτάζ:

 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ