Νέα
  • ΓΔ: 1392.62 +0.83%
  • Τζίρος: 120,44 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καπραβέλος: Οι εμβολιασμοί πρέπει να γίνουν υποχρεωτικοί - Ανήθικη η στάση των ανεμβολίαστων

Την εκτίμηση ότι «ακόμη και εμβολιασμένοι μπορούν να νοσήσουν από την ινδική μετάλλαξη» εξέφρασε ο Δ/ντης ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» N. Καπραβέλος.

Μιλώντας στο Open και στην εκπομπή «Τώρα ότι Συμβαίνει», με την Φαίη Μαυραγάνη υποστήριξε, ότι η ινδική μετάλλαξη πλήττει και τους πλήρως εμβολιασμένους.

«Ο εμβολιασμένος δεν είναι άτρωτος. Τα μισά κρούσματα στη Βρετανία και στο Ισραήλ δείχνουν ότι ακόμη και άτομα που έχουν ολοκληρώσει και τη δεύτερη δόση εμβολίων νόσησαν αλλά με πιο ήπια συμπτώματα»  υποστήριξε λέγοντας ότι θα πρέπει να συνεχιστούν τα μέτρα ασφαλείας όπως οι αποστάσεις και οι μάσκες και να γίνουν υποχρεωτικοί οι εμβολιασμοί».

«Βλέποντας την καταστροφή που μας προκάλεσε το στέλεχος της ινδική μετάλλαξης πιστεύω ότι ο εμβλιασμός πρέπει να είναι υποχρεωτικός και καθολικός. Δεν έχει να κάνει με την ατομικότητα του καθενός. Διαφορετικά το 4ο κύμα θα είναι ακόμη χειρότερο».
Και κατέληξε λέγοντας ότι είναι ανήθικη η στάση των ανεμβολίαστων, μολύνουν τους συνανθρώπους τους και καταστρέφοντας την οικονομία».

 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ