Νέα
  • ΓΔ: 1422.35 +0.33%
  • Τζίρος: 108,35 εκ €
Δείκτες / Μετοχές
Οικονομικό Φόρουμ Δελφών 2024

Κορονοϊός: Ξεκίνησε ο μαζικός εμβολιασμός στις φυλακές με το μονοδοσικό της Johnson

Ξεκίνησε σήμερα 1η Ιουλίου ο μαζικός εμβολιασμός των κρατουμένων σε όλες τις φυλακές, σύμφωνα με την Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής, η οποία εξασφάλισε 6.105 μονοδοσικά εμβόλια, προκειμένου να εμβολιαστούν όσοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον.

Για την ταχύτερη ολοκλήρωση της διαδικασίας έχουν δημιουργηθεί 27 κέντρα υγείας εντός των φυλακών και 45 εμβολιαστικές γραμμές, τις οποίες στελεχώνουν περισσότερα από 80 άτομα της Γενικής Γραμματείας.

Με την ευκαιρία της έναρξης των εμβολιασμών, η γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου, επισκέφτηκε το κατάστημα κράτησης Κορυδαλλού. "Παρακολούθησα τους εμβολιασμούς που ξεκίνησαν στον Κορυδαλλό και σε όλα τα καταστήματα κράτησης της χώρας. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί με ταχείς ρυθμούς", τόνισε σε δηλώσεις της η κ. Νικολάου, ενώ πρόσθεσε:

"Καλώ και τους υπόλοιπους κρατούμενους να σπεύσουν να κάνουν το εμβόλιο ώστε να χτίσουμε το "τείχος ανοσίας" και μέσα στα καταστήματα κράτησης, όπως και σε όλη την κοινωνία".

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ