Νέα
  • ΓΔ: 1392.62 +0.83%
  • Τζίρος: 120,44 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποκάλυψη OPEN: Υποχρεωτικός εμβολιασμός από αυτόν τον μήνα στους οίκους ευγηρίας (vid)

Εμβόλιο κατά του κορονοϊού / Πηγή: Intime
Πηγή: Intime

Από τον Ιούλιο η κυβέρνηση ετοιμάζεται να ανακοινώσει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό σε υγειονομικούς και φιλοξενούμενους σε μονάδας φροντίδας ηλικιωμένων. Καθώς έχει ανοίξει η συζήτηση για την υποχρεωτικότητα εμβολιασμού των υγειονομικών, η κυβέρνηση εξετάζει νέα μέτρα όχι από τον Σεπτέμβριο αλλά ήδη από τον τρέχοντα μήνα. 

Συγκεκριμένα όπως αποκαλύπτει το OPEN, η κυβέρνηση αναμένεται να ανακοινώσει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό για τους υγειονομικούς που εργάζονται σε Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων καθώς οι άνθρωποι που βρίσκονται εκεί έχουν πολλά προβλήματα υγείας και υποκείμενα νοσήματα. 

Την ίδια ώρα όπως μετέδωσε η Σοφία Φασουλάκη στο κεντρικό δελτίο του OPEN, από το κυβερνητικό επιτελείο εξετάζεται εκτός του υποχρεωτικού εμβολιασμού στους υγειονομικούς των Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων, το μέτρο αυτό να εφαρμοστεί και για τους νέους φιλοξενούμενους αυτών των χώρων και οι οποίοι δεν έχουν ήδη εμβολιαστεί. 

Παράλληλα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, την επόμενη εβδομάδα έρχεται και ο κατάλογος με τις αυστηρές κυρώσεις για καταστηματάρχες και πελάτες στην εστίαση οι οποίοι δεν τηρούν τα προβλεπόμενα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση. 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ