Νέα
  • ΓΔ: 1443.68 -0.35%
  • Τζίρος: 34,32 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παυλάκης: Το 4ο κύμα της πανδημίας θα είναι πιο σφοδρό λόγω της μετάλλαξης Δέλτα

Την εκτίμηση ότι «είμαστε στην αρχή του 4ου κύματος που έρχεται με μαθηματική ακρίβεια και θα είναι πιο σφοδρό από τα προηγούμενα λόγω της μετάλλαξης Δέλτα», υπογράμμισε ο ερευνητής Εθνικού Ινστιτούτου ΗΠΑ Γιώργος Παυλάκης, μιλώντας στο Open και στην εκπομπή «Τώρα ότι Συμβαίνει».

Ο Έλληνας επιστήμονας εξέφρασε την ανησυχία του για την εμφάνιση και στην Ελλάδα, από την επόμενη κιόλας εβδομάδα, πολλών κρουσμάτων λόγω της χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων, το άνοιγμα του τουρισμού αλλά και «τα πανηγύρια και τα γλέντια» όπως είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα εξέφρασε και την έκπληξή του από το την ταχύτητα εξάπλωσης του 4ου κύματος από τη μετάλλαξη «Δέλτα», λέγοντας πως εν αντιθέσει με την Αγγλία και την Πορτογαλία, η Ελλάδα πηγαίνει «από το τρίτο κύμα αμέσως στο τέταρτο γιατί τα κρούσματα έχουν διπλασιαστεί μέσα σε μια εβδομάδα».

 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ