Νέα
  • ΓΔ: 1381.07 +1.13%
  • Τζίρος: 104,37 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέλη κυκλοφορίας: Παράταση μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου - Πώς να καταθέσετε πινακίδες

Τέλη κυκλοφορίας 2021
Πηγή: Eurokinissi

Νέα παράταση δίνεται στην πληρωμή των τελών κυκλοφορίας 2021 μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου, αντί για 26 Φεβρουαρίου, που είχε οριστεί αρχικά. Αναλυτικότερα σύμφωνα με το ΦΕΚ που εκδόθηκε προ ολίγων ημερών, η προθεσμία για την εμπρόθεσμη καταβολή των τελών κυκλοφορίας έτους 2021, που λήγει την 31-12-2020, καθώς και για τη θέση των οχημάτων σε εκούσια ακινησία, παρατείνεται έως και την τελευταία εργάσιμη μέρα του μηνός Φεβρουαρίου 2021.

Η διαδικασία κατάθεσης πινακίδων ΙΧ

Οι κάτοχοι οχημάτων που επιθυμούν να καταθέσουν τις πινακίδες των ΙΧ, θα έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν αίτηση ακινησίας μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας της ΑΑΔΕ, με το όνομα, myCAR, που θα τεθεί σε λειτουργία πριν το τέλος του έτους.

Πρόστιμο 10.000 ευρώ

Ο κάτοχος ΙΧ θα δηλώσει τα στοιχεία της διεύθυνσής του αλλά και το σημείο ακινητοποίησης του αυτοκινήτου, ενώ θα κρατήσει την άδεια κυκλοφορίας και τις πινακίδες εντός της οικίας. Σε περίπτωση που κάποιος μετακινήσει ένα όχημα για το οποίο έχει υποβληθεί δήλωση ακινησίας, θα επιβληθεί πρόστιμο 10.000 ευρώ. Επιπλέον ένα όχημα που βρίσκεται σταθμευμένο σε διαφορετικό σημείο από το δηλωθέν, θα θεωρείται ότι κυκλοφόρησε.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ