Νέα
  • ΓΔ: 1448.7 +0.06%
  • Τζίρος: 165,66 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Περισσότεροι από 3 εκατομμύρια οι ανεμβολίαστοι στην Ελλάδα

Πηγή: Eurokinissi

Προβληματισμός επικρατεί σχετικά με το εάν θα χτιστεί έγκαιρα το «τείχος ανοσίας» δεδομένου του γεγονότος ότι  στους 3.138.000 υπολογίζονται οι ανεμβολίαστοι ενήλικες πόλίτες στη χώρα μας.

Τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από δεδομένα έρευνας της Pulse και από στοιχεία του ΕΟΔΥ σχετικά με τον εκτιμώμενο αριθμό ανεμβολίαστων ενηλίκων.

Συγκεκριμένα, βάσει απαντήσεων πολιτών που δεν είχαν κλείσει ραντεβού για εμβόλιο σε σχετικό ερώτημα στην έρευνα της Pulse σχετικά με το πότε θα πραγματοποιήσουν τον εμβολιασμό τους για κορονοιό, το 40% απάντησε πως δεν σκοπεύει να το κάνει ποτέ.

Παράλληλα, 36% των ερωτηθέντων δηλώνει πως δεν σίγουρα δεν θα πραγματοποιήσει εμβολιασμό ενώ το 21% δηλώνει πως μάλλον δεν θα εμβολιαστεί.

Με βάση τα παραπάνω σε 1.788.000 υπολογίζονται οι πολίτες που δηλώνουν μάλλον όχι ή σίγουρα όχι ως προς τον εμβολιασμό ενώ σε 1.255.000 υπολογίζονται οι κάθετοι ως προς το να μην εμβολιαστούν ποτέ.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ