Νέα
  • ΓΔ: 1454.98 +1.36%
  • Τζίρος: 141,23 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Live στο OPEN η κρίσιμη αναμέτρηση Μποέμιανς-ΠΑΟΚ

Πηγή: Intime
Πηγή: Intime

Το βράδυ της Τρίτης 3 Αυγούστου ο ΠΑΟΚ ρίχνεται στη ευρωπαϊκή μάχη κόντρα στη φιλόδοξη ομάδα από την Ιρλανδία. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από το OPEN.

Το παιχνίδι αρχίζει στις 21.45 και αποτελεί την πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του νεοσύστατου UEFA Conference League. Ο ΠΑΟΚ αναζητεί ένα θετικό αποτέλεσμα, στην προσπάθεια του για να πάρει προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του δεύτερου παιχνιδιού που θα ακολουθήσει στην Τούμπα στις 12 Αυγούστου.

Ωστόσο, η Μποέμιανς είναι ένας επικίνδυνος αντίπαλος που «έδειξε τα δόντια» του στον προηγούμενο προκριματικό γύρο, όπου απέκλεισε την Ντουντελάνζ με δύο νίκες, εντός και εκτός έδρας, με συνολικό σκορ 4-0.

Εφόσον ο Δικέφαλος ξεπεράσει το εμπόδιο της Μποέμιανς, θα αναμετρηθεί με τον νικητή του ζευγαριού Χιμπέρνιαν ή Ριέκα στα πλέι οφ της διοργάνωσης για μια θέση στους ομίλους όπως προέκυψε από τη σημερινή κλήρωση.

Σημειώνεται ότι το πρώτο επίσημο παιχνίδι του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν θα περιγράψει απευθείας ο απεσταλμένος του OPEN στο Δουβλίνο, Γρηγόρης Ατρείδης.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ