Νέα
  • ΓΔ: 1381.07 +1.13%
  • Τζίρος: 104,37 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΕΔΔΗΕ: Πού θα σημειωθούν σήμερα διακοπές ρεύματος σε όλη τη χώρα

Σκρέκας - ΔΕΔΔΗΕ: Στόχος να ξεκινήσει η υπογειοποίηση των καλωδίων εντός του 2021
Πηγή: Eurokinissi

Διακοπές ρεύματος θα πραγματοποιηθούν σήμερα Τρίτη 3 Αυγούστου, σε αρκετές περιοχές της χώρας σύμφωνα με ανακοίνωση του Διαχειριστή του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ). 

Χθες καταγράφηκε ιστορικό ρεκόρ κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας στη χώρα τη Δευτέρα, λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, καθώς η ζήτηση ξεπέρασε τα 11.000 μεγαβάτ.

Σε ανακοίνωσή της η εταρεία αναφέρει: 

«H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας.

Για το λόγο αυτό προγραμματίζει και υλοποιεί καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης».

Δείτε εδώ τις ώρες και τις περιοχές που θα σημειωθούν διακοπές ρεύματος 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ