Νέα
  • ΓΔ: 1449.29 -0.39%
  • Τζίρος: 39,05 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαρδαλιάς: Η πυρκαγιά πέρασε προς τη λίμνη Μαραθώνα

χαρδαλιάς
Πηγή: Eurokinissi

Ενημέρωση για τις εν εξελίξει φωτιές σε όλη την Ελλάδα έκανε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Όπως ανέφερε ο κ. Χαρδαλιάς, υπάρχουν 56 ανοιχτές πυρκαγιές αυτή την ώρα σε όλη την Ελλάδα, ενώ το 112 έχει στείλει 13 μηνύματα για εκκένωση περιοχών και απομάκρυνση κατοίκων από σημεία τα οποία βρίσκονται σε κίνδυνο.

«Καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την προστασία των κρίσιμων υποδομών» ανέφερε ο κ. Χαρδαλιάς για τη φωτιά στην Αττική. «Θα έχουμε σταδιακή ενίσχυση των δυτικών ανέμων στην Αττική. Η πυρκαγιά πέρασε προς τη λίμνη Μαραθώνα με μεγάλο θερμικό φορτίο». Τόνισε ακόμη πως στην Αττική θα έχουμε σταδιακή αύξηση των δυτικών ανέμων, με ριπές που θα φτάσουν τα 6 μποφόρ, από το απόγευμα.

Αναφερόμενος στην πυρκαγιά στην Εύβοια, ο κ.Χαρδαλιάς επεσήμανε ότι το μέτωπο είναι και κύριος στόχος παραμένει η αποκοπή του μετώπου προς τη νότια πορεία του.

«Αυτή τη στιγμή καταβάλλεται τεράστια προσπάθεια για να διατηρηθεί η ηλεκτροδότηση στην Αττική» ανέφερε ο υφυπουργός, με αφορμή τις βλάβες στο σύστημα ηλεκτροδότησης από την πυρκαγιά στο Κρυονέρι. 

 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ