Νέα
  • ΓΔ: 1455.96 +0.07%
  • Τζίρος: 10,73 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πυρκαγιές: Προσαγωγές υπόπτων σε Κρυονέρι και Φωκίδα – Αναζητείται πιθανός εμπρηστής στην Ηλεία

Πηγή: Eurokinissi
Φωτό αρχείου

Eνας ύποπτος προσήχθη για την πυρκαγιά στο Κρυονέρι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ. Ο προσαχθέντας νεαρός ισχυρίστηκε στις αρχές ότι βρέθηκε στο μέτωπο της φωτιάς για να βοηθήσει με τις προσπάθειες κατάσβεσης. Η ΕΛΑΣ διερευνά αν ο ισχυρισμός του υπόπτου μπορεί να εξακριβωθεί.

Στο μέτωπο της Φωκίδας, οι αρχές προσήγαγαν ένα άτομο το οποίο, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, εκτελούσε θερμές εργασίες στην περιοχή.

Ταυτόχρονα, στον Πύργο Ηλείας, κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττικής συνδράμει στις προσπάθειες για τον εντοπισμό ενός ατόμου που συνδέεται με το πύρινο μέτωπο της Ηλείας. Αστυνομικές πηγές ισχυρίζονται ότι χειριστής πυροσβεστικού ελικοπτέρου εντόπισε άτομο να κινείται ύποπτα κατά την έναρξη των πυρκαγιών στην περιοχή, κάτι που επιβεβαιώνεται και από μάρτυρες. Οι αρχές θεωρούν ότι πολλές πύρινες εστίες ξεκίνησαν κατά μήκος του οδικού άξονα που κινούταν το ύποπτο άτομο.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ