Νέα
  • ΓΔ: 1392.62 +0.83%
  • Τζίρος: 120,44 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νίκος Χαρδαλιάς: Τα τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας του υφυπουργού

Πηγή: Eurokinissi

Στην καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου «Αγία Όλγα» νοσηλεύεται μετά το ισχαιμικό επεισόδιο που είχε, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς. Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή και δεν εμπνέει ανησυχία.

Ο υφυπουργός υποβλήθηκε σε αγγειοπλαστική χειρουργική επέμβαση και του τοποθετήθηκαν δύο στεντ. Ταχεία ανάρρωση στον κ. Χαρδαλιά, ευχήθηκαν, ο πρωθυπουργός και τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Ο κ. Χαρδαλιάς  υπέστη το ισχαιμικό επεισόδιο χθες ενώ βρισκόταν στο συντονιστικό στο Χαλάνδρι και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στην καρδιολογική κλινική, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Εισήχθη στη χειρουργική μονάδα, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση που ήταν απολύτως επιτυχής. Ακολούθως μεταφέρθηκε σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), όπου αναμένεται να παραμείνει για παρακολούθηση περίπου τρία 24ωρα.

Στο πλευρό του είναι η σύζυγός του, Γιώτα Παναγιωτοπούλου που έδωσε και το πρώτο μήνυμα αισιοδοξίας για την υγεία του. «Ο Νίκος είναι πολύ καλά. Συνεχίζουμε. Σας ευχαριστώ όλους από την ψυχή μου», έγραψε η σύζυγός του, Γιώτα Παναγιωτοπούλου ανεβάζοντας φωτογραφία τους μαζί με την κόρη τους.

Τον κ. Χαρδαλιά αντικαθιστά στα καθήκοντα του ο γ.γ. του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Παπαγεωργίου, που θα έχει και την ευθύνη του Συντονιστικού Κέντρου για τις επόμενες μέρες  μέχρι να αναρρώσει ο υφυπουργός.

 

 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ