Νέα
  • ΓΔ: 867.71 -0.42%
  • Τζίρος: 151,78 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Κοινωνικός τουρισμός: «Ενεση» στην οικονομία της Β. Εύβοιας με 12ήμερες διακοπές

Την έναρξη ειδικών προγραμμάτων κοινωνικού τουρισμού για τη στήριξη των περιοχών που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές στη Βόρεια Εύβοια ανακοίνωσε ο Διοικητής του ΟΑΕΔ Σπύρος Πρωτοψάλτης μιλώντας στο Open και στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος».

Όπως τόνισε ο διοικητής του ΟΑΕΔ έχει ξεκινήσει το πρόγραμμα ειδικά για τη Βόρεια Εύβοια το οποίο προβλέπει αντί για 6 ημέρες, διακοπές 12 ημερών για τους δικαιούχους που επιλέξουν την Εύβοια για τις διακοπές τους, σε μια προσπάθεια να ενισχυθεί η τοπική οικονομία.

Μετά από τροποποίηση της απόφασης για τον κοινωνικό τουρισμό, η οποία δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, μετά από ΚΥΑ των υπουργών Οικονομικών και Εργασίας, οι δικαιούχοι, εργαζόμενοι, άνεργοι και οι οικογένειες τους, μπορούν να επιλέξουν 12 ημέρες διακοπές σε δήμους του νομού Εύβοιας το διάστημα 2021-2022 και συγκεκριμένα έως 31 Ιουλίου 2022.

Η διάρκεια διαμονής των δικαιούχων στους Δήμους Ιστιαίας – Αιδηψού και Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας Ευβοίας, όπου είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν θα είναι έως και δώδεκα (12) διανυκτερεύσεις».

Συγκεκριμένα, η διαδρομή είναι: gov.gr → Εργασία και ασφάλιση → Αποζημιώσεις και παροχές → Πάροχοι κοινωνικού τουρισμού

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.oaed.gr/koinonikos-tourismos

 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ