Νέα
  • ΓΔ: 1446.92 -0.17%
  • Τζίρος: 83,48 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πως θα λειτουργήσουν τα γυμναστήρια από το φθινόπωρο

Πηγή: Pixabay

Αλλάζει ο τρόπος λειτουργίας των γυμναστηρίων από τις 13 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

Συγκεκριμένα, θα ισχύουν αυστηρά μέτρα για την είσοδο των ανεμβολίαστων, ενώ θα είναι στη διακριτική ευχέρεια της εκάστοτε επιχείρησης να δέχεται μόνο εμβολιασμένους στο χώρο της.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο κ. Κικίλίας, μόνο οι εμβολιασμένοι και οι έχοντες νοσήσει εντός εξαμήνου θα έχουν ελεύθερη πρόσβαση, επιδεικνύοντας το ανάλογο πιστοποιητικό, το οποίο ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης νομιμοποιείται να ζητά στην είσοδο και να κάνει ταυτοπροσωπία μέσω της εφαρμογής «Covid Free App».

Οι ανεμβολίαστοι θα μπορούν να έχουν πρόσβαση και να αθληθούν μόνο αν έχουν αρνητικό rapid test των τελευταίων 48 ωρών, το οποίο θα πρέπει να πληρώνουν μόνοι τους σε ιδιωτική δομή! Το κόστος θα είναι 10 ευρώ, ενώ δεν θα μπορούν να υποβληθούν σε διαγνωστικό τεστ σε σημείο που πραγματοποιείται δωρεάν έλεγχος από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ. Η άθληση σε γυμναστήριο καθίσταται ένα... ακριβό σπορ για τους ανεμβολίαστους.

Το αρνητικό τεστ θα δηλώνεται ηλεκτρονικά και θα γίνεται έλεγχος από το προσωπικό μέσω της εφαρμογής Covid free app.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ