Νέα
  • ΓΔ: 1422.35 +0.33%
  • Τζίρος: 108,35 εκ €
Δείκτες / Μετοχές
Οικονομικό Φόρουμ Δελφών 2024

ΕΑΠ: Τέλος χρόνου για τις εγγραφές στα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών

Λήγει την ερχόμενη Τρίτη, 31 Αυγούστου, η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την εγγραφή στα Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, το ΕΑΠ, για την ακαδημαϊκή χρονιά 2021- 202 προσφέρει 8 Προπτυχιακά και 51 Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών, εκ των οποίων τα 4 (Μεταπτυχιακά) για πρώτη φορά. Οι ενδιαφερόμενοι, ανεξαρτήτως από την ηλικία, από το εάν εργάζονται ή όχι, αλλά και από το μέρος που διαμένουν, μπορούν να καταθέσουν την αίτησή τους αποκλειστικά μέσω του διαδικτύου και της ιστοσελίδας του Πανεπιστημίου (www.eap.gr).

Υπενθυμίζεται ότι η εισδοχή για την παρακολούθηση Προπτυχιακών Προγραμμάτων και των Θεματικών Ενοτήτων πραγματοποιείται με την υποβολή της αίτησης και χωρίς εξετάσεις ή κλήρωση.

Επιπλέον, το ΕΑΠ, το μοναδικό Ελληνικό Πανεπιστήμιο που παρέχει Σπουδές αποκλειστικά εξ αποστάσεως, προσφέρει σε επαγγελματίες, εργαζόμενους και μη, φοιτητές και απόφοιτους Λυκείου, τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν, μεμονωμένα, μία ή περισσότερες από τις 367 Θεματικές Ενότητες, χωρίς την υποχρέωση ολοκλήρωσης του σχετικού Προγράμματος Σπουδών.

«To ΕΑΠ, με την πολύχρονή του εμπειρία στην προσφορά Σπουδών αποκλειστικά εξ αποστάσεως, παραμένει σταθερά στην κορυφαία 5άδα των Ανοικτών Πανεπιστημίων, παγκοσμίως, καθώς, σύμφωνα και με την επικαιροποιημένη παγκόσμια συνολική κατάταξη Webometrics Ranking of World Universities για το 2ο εξάμηνο του 2021, κατέκτησε την 5η θέση», σημειώνεται σχετικά.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ