Νέα
  • ΓΔ: 1454.98 +1.36%
  • Τζίρος: 141,23 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Εμβολιάστηκαν η Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός έλαβε την πρώτη δόση του εμβολίου της Pfizer, σήμερα 27 Δεκεμβρίου, η νοσηλεύτρια Ευσταθία Καμπισιούλη και ο φιλοξενούμενος σε Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων, Μιχάλης Γιοβανίδης.

Στη συνέχεια εμβολιάστηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Πηγή: Eurokinissi

Ακολούθησε ο εμβολιασμός του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Είναι μία σημαντική ημέρα για όλους μας, σήμερα μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι» δήλωσε ο πρωθυπουργός φθάνοντας στο νοσοκομείο.

Πηγή: Eurokinissi

Αφού έλαβε το εμβόλιο, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως «ήταν ανώδυνο», ενώ ευχήθηκε «καλή αρχή» στις νοσηλεύτριες. «Το εμβόλιο είναι καλύτερο δώρο μας το έκανε η επιστήμη» ανέφερε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγη ώρα μετά τον εμβολιασμό της. «Ολοι αυτοί οι ερευνητές και οι επιστήμονες στον κόσμο αγωνίστηκαν για το εμβόλιο» τόνισε η ΠτΔ ένω έστειλε με τη σειρά της το δικό της μήνυμα στους πολίτες καλώντας τους να εμβολιαστούν. «Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που εργάζονται στα νοσοκομεία θα έχουν τώρα να υπηρετήσουν και το πρόγραμμα εμβολιασμού και να το υλοποιήσουν με το καλύτερο δυνατό τρόπο» πρόσθεσε η κα. Σακελλαρόπουλου.

Στη συνέχεια σειρά είχε ο εμβολιασμός του καθηγητή λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσίοδραςστο νοσοκομείο Αττικόν.

Να σημειωθεί ότι τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου, θα εμβολιαστούν στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στις 11:45, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας στις 12:15 και ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους στις 12:45.  

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ