Νέα
  • ΓΔ: 1452.24 +0.26%
  • Τζίρος: 112,42 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταστήματα: Πώς θα λειτουργήσουν click away και σούπερ μάρκετ ως την Πρωτοχρονιά

Εορταστικές αγορές / Πηγή: Intime
Εορταστικές αγορές / Πηγή: Intime

Ανοιχτά από τις 8 το πρωί έως τις 9 το βράδυ θα είναι ανοιχτά τα σούπερ μάρκετ μέχρι και την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου, ενώ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα κλείσουν μία ώρα νωρίτερα, δηλαδή στις 8 το βράδυ.

Αντίστοιχα, το ωράριο των εμπορικών καταστημάτων για τις επόμενες μέρες μέχρι και την Πρωτοχρονιά, διαμορφώνεται από τις 7 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, για την εξυπηρέτηση των πελατών μέσω click away.

Υπενθυμίζεται ότι τα εμπορικά καταστήματα, πλην των βιβλιοπωλείων, μπορούν να συναλλάσσονται με τους καταναλωτές μόνο μέσω click away, δηλαδή την παραλαβή προϊόντος για το οποίο έχει γίνει προπαραγγελία έξω από το κατάστημα.

Η πληρωμή στο κατάστημα μπορεί να γίνει μόνο με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα ή μέσω κινητών συσκευών με την εφαρμογή NFC που επιτρέπει την επικοινωνία υπηρεσιών e-banking με το POS μιας επιχείρησης.

Για τη μετάβαση σε εμπορικά καταστήματα και σούπερ μάρκετ, όπως ίσχυσε και για τις αγορές των Χριστουγέννων, θα πρέπει να έχει προηγηθεί η αποστολή μηνύματος στο 13033 με τον κωδικό 2.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ