Νέα
  • ΓΔ: 1392.62 +0.83%
  • Τζίρος: 120,44 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Σάλος στην Καρδίτσα με τους «μαϊμού» εμβολιασμούς - Πάνω από 40 περιστατικά

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Καρδίτσα, έπειτα από καταγγελίες πως διοικητική υπάλληλος του Κέντρου Υγείας Παλαμά εξέδιδε εικονικά πιστοποιητικά εμβολιασμού για τον κορονοϊό.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, τα πρώτα στοιχεία της έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη, φαίνεται να δείχνουν ότι υπάλληλος βεβαίωνε στο σύστημα εικονικούς εμβολιασμούς κατά της Covid19. Oι ίδιες πήγες κάνουν λόγο για πάνω από 40 εικονικούς εμβολιασμούς τον τελευταίο μήνα.

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας αποκάλυψε μιλώντας στο OPEN πως τα περιστατικά που βρίσκονται υπό εξέταση προς το παρόν αφορούν το μήνα Αύγουστο και πιθανολογείται πως συνολικά μπορεί να είναι πολλά περισσότερα.

Ο υπουργός Υγειάς Θάνος Πλεύρης παρέπεμψε στο εισαγγελέα τις καταγγελίες ενώ παράλληλα ζήτησε ΕΔΕ. «Δεν θα υπάρχει καμία ανοχή σε τέτοια περιστατικά», τόνισε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Έρχεται ειδικός νόμος για τους «μαϊμού» εμβολιασμούς

Ο κ. Πλεύρης σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ το πρωί της Κυριακής, προανήγγειλε με αφορμή το περιστατικό στην Καρδίτσα πως το νομοθετικό πλαίσιο για τους εικονικούς εμβολιασμούς θα αυστηροποιηθεί.

Η ρύθμιση θα έρθει σε μια περίοδο που ο αριθμός των νέων κρουσμάτων κορονοϊού που καταγράφονται καθημερινά είναι ιδιαίτερα υψηλός και η κυβέρνηση έχεις ως στόχο να επισπεύσει τους εμβολιασμούς ώστε να αποτρέψει ένα ενδεχόμενο νέο κύμα της πανδημίας. 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ