Νέα
  • ΓΔ: 859.79 -0.03%
  • Τζίρος: 79,66 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Γ.Ν. Σερρών: Πρώτη ημέρα με αναστολή ο νέος αναισθησιολόγος - Παρουσιάστηκε ανεμβολίαστος

Νοσοκομείο Σερρών
Πηγή: Eurokinissi

Απίστευτα περιστατικό στις Σέρρες, εκεί όπου ο νέος αναισθησιολόγος του νοσοκομείου της πόλης παρουσιάστηκε ανεμβολίαστος για να αναλάβει καθήκοντα με αποτέλεσμα να βγει από την πρώτη ημέρα σε αναστολή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN το συγκεκριμένο νοσοκομείο είχε έναν αναισθησιολόγο ο οποίος συνταξιοδοτήθηκε πριν από λίγο καιρό. Στη θέση του τοποθετήθηκε προσωρινά αναπληρωτής από τη Θεσσαλονίκη ενώ εκδόθηκε και σχετική προκήρυξη για τη μόνιμη κάλυψη του κενού.

Όμως νέος αναισθησιολόγος που προσλήφθηκε ως μόνιμος εμφανίστηκε στο νοσοκομείο χωρίς να έχει κάνει το εμβόλιο με αποτέλεσμα να βγει με «το καλημέρα» σε αναστολή.

Ξάνθη: 92 ανεμβολίαστοι υγειονομικοί σε αναστολή

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, στην Ξάνθη ένα μεγάλο ποσοστό του προσωπικού έχει βγει σε αναστολή καθώς δεν έχει κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό με αποτέλεσμα να εκφράζονται ανησυχίες για τη στελέχωση του νοσοκομείου μέχρι να καλυφθούν τα κενά από τους αναπληρωτές. 

Ειδικότερα, στο νοσοκομείο της Ξάνθης τέθηκαν σε αναστολή 92 εργαζόμενοι, αριθμός που αντιστοιχεί στο 14% του συνόλου του προσωπικού.

 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ