Νέα
  • ΓΔ: 1422.35 +0.33%
  • Τζίρος: 108,35 εκ €
Δείκτες / Μετοχές
Οικονομικό Φόρουμ Δελφών 2024

Viva Wallet: Το νέο app μετατρέπει οποιοδήποτε Android κινητό σε τερματικό αποδοχής καρτών

Η Viva Wallet φέρνει μία νέα πρωτοποριακή υπηρεσία αποδοχής ανέπαφων ή με PIN συναλλαγών με κάρτα μέσω της πιστοποιημένης λειτουργίας Tap to  Phone η οποία είναι διαθέσιμη στην εφαρμογή Viva Wallet POS.

H Visa υπήρξε σημαντικός συνεργάτης της Viva Wallet στο λανσάρισμα της νέας πρωτοποριακής υπηρεσίας.

To feature Tap to Phone της εφαρμογής Viva Wallet POS αποτελεί επανάσταση στον κόσμο των πληρωμών καθώς μετατρέπει οποιοδήποτε Android κινητό σε τερματικό, επιτρέποντας σε όλες τις επιχειρήσεις ανεξαρτήτως μεγέθους να λάβουν ανέπαφες & με PIN πληρωμές με κάρτα ή με digital wallet χωρίς την ανάγκη παραδοσιακού POS.

Η εφαρμογή Viva Wallet POS είναι άμεσα προσβάσιμη σε όλους τους εμπόρους Viva Wallet, οι οποίοι μπορούν να δεχτούν πληρωμές απευθείας, χωρίς να πρέπει να αγοράσουν ένα παραδοσιακό τερματικό και να περιμένουν να το παραλάβουν για να ξεκινήσουν. Αυτή η λειτουργία θα διευκολύνει τις πληρωμές για τα delivery, θα μειώσει τις ουρές στα ταμεία των καταστημάτων και θα δώσει την ευελιξία στους σερβιτόρους να δέχονται πληρωμές εύκολα και γρήγορα.

Χαρακτηριστικά:

  1. Δε χρειάζεται τερματικό. Κατεβάζεις την εφαρμογή Viva Wallet POS σε οποιαδήποτε Android συσκευή με NFC
  2. Δεκτές όλες οι ανέπαφες ή με PIN πληρωμές από οποιαδήποτε κάρτα ή ψηφιακό πορτοφόλι (Visa, Mastercard, Bancontact, Apple Pay & Google Pay)
  3. Αποδείξεις χωρίς τη χρήση χαρτιού, μέσω email ή SMS
  4. Πρόσβαση στο ανοιχτό Google Play store για κατέβασμα εφαρμογών (εν αντιθέσει με τα android τερματικά που έχουν κλειδωμένο Google Play store)
  5. 0% προμήθεια συναλλαγών
  6. Εκκαθάριση των χρημάτων στον Viva Wallet επαγγελματικό λογαριασμό την επόμενη ημέρα
  7. Δωρεάν λογαριασμός με τοπικό IBAN
  8. Δωρεάν ψηφιακή κάρτα για τα εταιρικά έξοδα που μπορεί άμεσα να προστεθεί στο Apple Pay ή στο Google Pay

Η υπηρεσία δε χρειάζεται τεχνική εγκατάσταση, δεν απαιτεί συμβόλαιο, δεν περιλαμβάνει μηνιαία κόστη και λειτουργεί χωρίς τερματικό.

Όσο για τον πελάτη, το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να περάσει την κάρτα του ή το smartwatch ή το ψηφιακό του πορτοφόλι από το πίσω μέρος του κινητού του εμπόρου και η πληρωμή ολοκληρώνεται σε δευτερόλεπτα! Δε χρειάζεται PIN για ποσά κάτω των 50€ και η εμπειρία δε διαφέρει από την πληρωμή σε ένα παραδοσιακό τερματικό που δέχεται ανέπαφες συναλλαγές. Για ποσά άνω των 50€ ο πελάτης εισάγει το PIN του στο Smartphone του εμπόρου και λαμβάνει την απόδειξη είτε μέσω email είτε μέσω SMS.

«Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε για πρώτη φορά στην Ευρώπη, σε όλες τις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να απλοποιήσουν τον τρόπο που δέχονται πληρωμές μέσα από επαναστατικές τεχνολογίες αλλά και να κάνουμε την απoδοχή πληρωμών με κάρτα, προσβάσιμη σε όλους, χωρίς περιορισμούς και γραφειοκρατίες και χωρίς τη χρήση συσκευής τερματικού ακόμη και όταν ζητείται PIN», είπε ο Γιάννης Βλασίου, Head of Acquiring της Viva Wallet.

Αν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Δημιουργήστε ένα δωρεάν Viva Wallet επαγγελματικό λογαριασμό
  • Κατεβάστε την εφαρμογή Viva Wallet POS από το Google Play store
  • Εισάγετε το ποσό και απλά περάστε την κάρτα του πελάτη από το πίσω μέρος του κινητού.
     
Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ