Νέα
  • ΓΔ: 1390.69 -0.71%
  • Τζίρος: 145,51 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γ. Οικόνομου: Επέκταση υποχρεωτικών εμβολιασμών σε εκπαιδευτικούς και ιερείς αν χρειαστεί

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο διεύρυνσης του υποχρεωτικού εμβολιασμούς στους ιερείς και τους εκπαιδευτικούς, άφησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου «σε περίπτωση που χρειαστεί», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του.

«Παρ΄ όλο που τα ποσοστά εμβολιασμών είναι σχετικά υψηλά, δεν αποκλείεται ο υποχρεωτικός εμβολιασμός των ιερέων, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από την πορεία της επιχείρησης Ελευθερία», ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Και παιδίατροι στον αγώνα για τον εμβολιασμό»

Παράλληλα, υπογράμμισε πως «στόχος μας είναι να εντατικοποιηθεί η παρότρυνση για να εμβολιαστεί ο κόσμος από εδώ και στο εξής. Οι παιδίατροι πρέπει να είναι η αιχμή του δόρατος για τον εμβολιασμό των παιδιών», λέγοντας ότι η κυβέρνηση προσανατολίζεται προς αυτή την κατεύθυνση και πως σύντομα θα υπάρξουν σύντομα ανακοινώσεις.

Ο κ. Οικονόμου τόνισε πως σίγουρα θα υπάρξουν μονάδες εμβολιασμού έξω από τα πανεπιστήμια ενώ για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και επανέλαβε πως η υποχρεωτικότητα θα επεκταθεί σε περίπτωση που υπάρξει ανάγκη.

Τέλος χαρακτήρισε θετικό πως μετά τις διακοπές κλείστηκαν 300.000 νέα ραντεβού, ενώ τόνισε πως η κυβέρνηση θα κάνει ότι χρειάζεται προκειμένου να μην κλείσει ξανά η οικονομία.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ