Νέα
  • ΓΔ: 1422.35 +0.33%
  • Τζίρος: 108,35 εκ €
Δείκτες / Μετοχές
Οικονομικό Φόρουμ Δελφών 2024

Κ.Μητσοτάκης: Οσοι έκαναν το εμβόλιο νωρίς πρέπει να κάνουν την τρίτη δόση

εμβόλιο
Πηγή: Eurokinissi

Για την τρίτη δόση του εμβολίου για τον κορονοϊό που θα είναι υποχρεωτική για τις επαγγελματικές κατηγορίες που ισχύει η υποχρεωτικότητα του εμβολίου μίλησε ο πρωθυπουργός, στο πλαίσισο της 85ης ΔΕΘ, στη Θεσσαλονίκη.

«Μας απασχολεί πολύ επιστημονκά. Βλέπουμε τα δεδομένα του Ισραήλ, που είναι δύο μήνες μπροστά. Τα δεδομένα τείνουν στο να κάνουν οι πολίτες την τρίτη δόση του εμβολίου, θεωρώ άμεσα στους ανοσοκατασταλμένους και στους άνω των 60 ετών. Θα πρέπει να γίνει η τρίτη δόση σε όλους όσοι έκαναν το εμβόλιο πολύ νωρίς»

Παράλληλα είπε ότι τα επιστημονικά δεδομένα κατατείνουν στο να κάνει την τρίτη δόση ένα σημαντικό κομμάτι του πληθυσμού. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε ότι η Επιτροπή Εμβολιασμού θα αποφασίσει ποιοι θα πρέπει να την κάνουν

«Έχουμε αιτήματα από τους υγειονομικούς, στους οποίους θα είναι υποχρεωτική. Πιστεύω ότι πρέπει να την επεκτείνουμε και σε άλλους», συμπλήρωσε.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ