Νέα
  • ΓΔ: 905.04 -0.05%
  • Τζίρος: 50,09 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΙΑΣΩ Γενική Κλινική: Γνωριμία με το νέο υπερσύγχρονο τμήμα Check-Up με έκπτωση 30% στα πακέτα προληπτικού ελέγχου

Η Γενική Κλινική του ΙΑΣΩ δημιούργησε το νέο υπερσύγχρονο Τμήμα Check-Up το οποίο προσφέρει εξατομικευμένη και ολιστική προσέγγιση στη διενέργεια προληπτικών ελέγχων υγείας. Επωφεληθείτε της προνομιακής προσφοράς μας με έκπτωση 30% στις ήδη προνομιακές τιμές σε όλα τα πακέτα και δώστε ένα Up στην υγεία σας!

Ακολουθώντας τις εξελίξεις της επιστήμης και της ιατρικής, τα εξειδικευμένα πακέτα healthUp του ΙΑΣΩ καλύπτουν κάθε ανάγκη για προληπτικό έλεγχο, για άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικιακής ομάδας.

Στελεχώνεται από άριστα εκπαιδευμένο, εξειδικευμένο και έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Ο τεχνολογικός εξοπλισμός αποτελεί ότι πιο σύγχρονο υπάρχει για την πραγματοποίηση των ιατρικών ελέγχων. Για τη διενέργεια των εργαστηριακών και απεικονιστικών εξετάσεων το τμήμα Check-Up υποστηρίζεται από το Τμήμα των Κεντρικών Εργαστηρίων και το Τμήμα των Ιατρικών Απεικονίσεων του ΙΑΣΩ, τα οποία έχουν εδραιωθεί για το υψηλό επιστημονικό επίπεδο, το εύρος των εξετάσεων που προσφέρουν και την εγκυρότητα των αποτελεσμάτων.

Το τμήμα φιλοξενείται σε πλήρως ανακαινισμένο χώρο και διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις και μοντέρνο ξενοδοχειακό εξοπλισμό. Είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να επιτυγχάνεται η συνεχής ροή των επισκεπτών, για τη διενέργεια των εξετάσεων και τις επισκέψεις στις διάφορες ιατρικές ειδικότητες, με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς καθυστερήσεις.

Στον ίδιο χώρο βρίσκονται και τα Εξωτερικά Ιατρεία όλων των ειδικοτήτων, για την παροχή πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.

Τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα ασφαλείας: θερμομέτρηση, χρήση μέσων ατομικής προστασίας, ανεξάρτητη είσοδος, αυστηρή τήρηση ραντεβού για αποφυγή του συνωστισμού και δυνατότητα ηλεκτρονικής ή ταχυδρομικής αποστολής των αποτελεσμάτων.

Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή, 07:00 – 15:00

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 6383090 & 210 6383091 Email: [email protected]

Email: [email protected]

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ