Νέα
  • ΓΔ: 1392.62 +0.83%
  • Τζίρος: 120,44 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: 369 κρούσματα στην Αττική, 341 στη Θεσσαλονίκη

Σαρώνει το δεύτερο κύμα του κορονοϊού την Ελλάδα
Πηγή: Intime

Σε αριθμούς πάνω από τις 2.000 επιμένουν τα κρούσματα του κοροναϊού στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, ο ΕΟΔΥ σήμερα ανακοίνωσε 2.126 νέες επιβεβαιωμένες μολύνσεις από τον φονικό ιό.

Υπενθυμίζεται ότι τις Δευτέρες ανακοινώνεται σταθερά μειωμένος αριθμός κρουσμάτων, ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των τεστ που διενεργήθηκαν την Κυριακή, όπου τα διαγνωστικά κέντρα υπολειτουργούν.

Όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα η Αττική κατακτά την αρνητική πρωτιά των κρουσμάτων, ωστόσο με πολύ μικρό αριθμό κρουσμάτων. Την ίδια στιγμή, «πονοκέφαλο» στους ειδικούς προκαλούν αρκετές ακόμα περιοχές της Ελλάδας.

Για ακόμα μια μέρα η Αττική δίνει πολύ λιγότερα από το ένα τρίτο των κρουσμάτων του κοροναϊού, με το Λεκανοπέδιο να συγκεντρώνει σήμερα μόλις 369 μολύνσεις, ωστόσο έντονη ανησυχία προκαλεί η Θεσσαλονίκη, στην οποία σε αντίθεση με την Αττική τα κρούσματα παραμένουν ιδιαίτερα ψηλά, αφού σήμερα «δίνει» 341.

Αναλυτικά η κατανομή:

 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ