Νέα
  • ΓΔ: 1422.35 +0.33%
  • Τζίρος: 108,35 εκ €
Δείκτες / Μετοχές
Οικονομικό Φόρουμ Δελφών 2024

Κορονοϊός: 426 κρούσματα στην Αττική, 325 στη Θεσσαλονίκη

Θάνατοι από κορονοϊό / Πηγή: AP
Πηγή: AP

Οπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα η Αττική κατακτά την αρνητική πρωτιά των κρουσμάτων, ωστόσο με πολύ μικρό αριθμό κρουσμάτων. Την ίδια στιγμή, «πονοκέφαλο» στους ειδικούς προκαλούν αρκετές ακόμα περιοχές της Ελλάδας.

Βέβαια, για ακόμα μια μέρα η Αττική δίνει πολύ λιγότερα από το ένα τρίτο των κρουσμάτων του κοροναϊού, με το Λεκανοπέδιο να συγκεντρώνει σήμερα μόλις 426 μολύνσεις, ωστόσο έντονη ανησυχία προκαλεί η Θεσσαλονίκη, στην οποία σε αντίθεση με την Αττική τα κρούσματα παραμένουν ιδιαίτερα ψηλά, αφού σήμερα «δίνει» 325.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Θεσσαλονίκη βαδίζει σε σταθερά ανοδική πορεία και δεν αποκλείεται να προσπεράσει σύντομα ολόκληρη την Αττική.

Αρκετά κρούσματα για ακόμα μια μέρα «δίνει» η Κρήτη, με τις μολύνσεις ωστόσο να πέφτουν μέρα με τη μέρα. Συγκεκριμένα, το Ηράκλειο καταγράφει 48 κρούσματα, τα Χανιά 24 και το Ρέθυμνο 13.

Ακόμα, 91 κρούσματα καταγράφει η Λάρισα, 75 η Ημαθία, 68 οι Σέρρες και η Αχαΐα, 66 η Πιερία, 62 η Καβάλα και 60 η Ξάνθη.

Τέλος, 95 κρούσματα βρίσκονται υπό διερεύνηση.

Αναλυτικά η κατανομή:

 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ