Νέα
  • ΓΔ: 1392.62 +0.83%
  • Τζίρος: 120,44 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιπλέον 100 περιπολικά στην Αττική και 1.026 αστυνομικοί στην μάχη με το έγκλημα

Πηγή: Eurokinissi
Πηγή: Eurokinissi

Νυχτερινές περιπολίες στους δρόμους της Αττικής από την 1η Νοεμβρίου, από επιπλέον 100 περιπολικά ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος κατά την επίσκεψή του στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας.

Επίσης, όπως είπε ο υπουργός από την Δευτέρα 4 Οκτωβρίου, ξεκινά πρόσθετη στελέχωση των αστυνομικών τμημάτων με 1.026 αστυνομικούς.

Κατά την επίσκεψή του στο Αστυνομικό Τμήμα της Καλλιθέας, ο κ. Θεοδωρικάκος, επεσήμανε πως «θα έχουμε τη δυνατότητα να αυξήσουμε κατά 100 τα στελεχωμένα περιπολικά για περιπολίες τη νύχτα, που θα περιπολούν 12-6 τη νύχτα στις γειτονιές». «Από τη Δευτέρα ξεκινά πρόσθετη στελέχωση των αστυνομικών τμημάτων με 1.026 άνδρες και γυναίκες της ΕΛΑΣ», συνέχισε.

Οι αστυνομικοί θα είναι τελειόφοιτοι της σχολής Αστυφυλάκων. Ενδεικτικά το Τμήμα της Καλλιθέας, το οποίο επισκέφθηκε σήμερα ο υπουργός, αναμένεται να ενισχυθεί με 25 αστυνομικούς.

 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ