Νέα
  • ΓΔ: 1435.19 -0.94%
  • Τζίρος: 133,27 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μήνυμα του 112 σε Β. Ιόνιο, Ήπειρο και Δυτ. Στερεά για την κακοκαιρία

Καιρός - Βροχή
Πηγή: Intimenews

Μήνυμα 112 εστάλη το βράδυ της Τετάρτης από την Πολιτική Προστασία, προειδοποιώντας τους κατοίκους σε Βόρειο Ιόνιο, Ήπειρο και Δυτική Στερεά για τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα που αναμένεται να σαρώσουν τη χώρα τις επόμενες ώρες.

Συνιστά στους κατοίκους να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις σε περιοχές που έχουν πλημμυρίσει ή μπορεί να πλημμυρίσουν. Επισημαίνει, δε, ότι πρέπει να ασφαλιστούν αντικείμενα, προκειμένου να μην παρασυρθούν από τους ισχυρούς ανέμους  

πππ

Κλειστά σχολεία σε Κέρκυρα και Παξούς 

Την ίδια ώρα, κλειστές θα μείνουν αύριο όλες οι σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Κέρκυρα και στους Παξούς, λόγω έκτακτων καιρικών φαινομένων. Την είδηση επιβεβαίωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας, Κώστας Ζορμπάς.

Εξάλλου λίγα λεπτά πριν τις 10.00 το βράδυ, μέσω μηνυμάτων, στα κινητά τηλέφωνα των κατοίκων της Κέρκυρας και των Παξών, το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας απέστειλε επείγουσα προειδοποίηση για ακραία καιρικά φαινόμενα στην περιοχή, ενώ προέτρεψε τους κατοίκους να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις σε περιοχές που έχουν πλημμυρίσει ή που μπορεί να πλημμυρίσουν, καθώς και να ασφαλιστούν αντικείμενα που μπορεί να παρασυρθούν από τον άνεμο.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα