Νέα
  • ΓΔ: 1392.62 +0.83%
  • Τζίρος: 120,44 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: 943 κρούσματα στη Θεσσαλονίκη, 872 στην Αττική

Νέα έκρηξη κρουσμάτων παρατηρήθηκε σήμερα, Σάββατο στην Ελλάδα με τα κρούσματα να σημειώνουν αρνητικό ρεκόρ από την αρχή της πανδημίας στην χώρα μας. Συγκεκριμένα, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 4.696 νέες επιβεβαιωμένες μολύνσεις από τον φονικό ιό.

Σήμερα, μετά από δύο μέρες, η Αττική πήρε ξανά… τα πρωτεία στην κατανομή των κρουσμάτων, αφού ξεπέρασε τη Θεσσαλονίκη, η οποία ωστόσο δίνει πολύ μεγάλο αριθμό μολύνσεων. Αυτό που παραμένει ίδιο είναι πως η Λάρισα αλλά και αρκετές ακόμα περιοχές προκαλούν έντονη ανησυχία αφού, αφού σε αυτές παρατηρείται «έκρηξη» κρουσμάτων.

Συγκεκριμένα, η συμπρωτεύουσα συγκεντρώνει 943 νέες επιβεβαιωμένες μολύνσεις, τη στιγμή που η Αττική ακολουθεί με 872. Μάλιστα, εκ των 943 κρουσμάτων της Αττικής, τα 277 εντοπίζονται στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών.

Εκτός από την Θεσσαλονίκη και την Αττική, ακόμα οκτώ περιοχές καταγράφουν τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων. Πρόκειται για τις: Λάρισα με 326, Μαγνησία με 207, Αχαΐα με 161, Σέρρες με 125, Ημαθία με 123, Πέλλα με 121, Μεσσηνία με 107 και Έβρος με 102.

Τέλος, 86 κρούσματα βρίσκονται υπό διερεύνηση.

Aναλυτικά η κατανομή: 

 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ