Νέα
  • ΓΔ: 1452.89 +0.35%
  • Τζίρος: 25,72 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Εκτατη σύσκεψη στο Μαξίμου για τη Βόρεια Ελλάδα - Στο τραπέζι η λήψη μέτρων

Κλειστά τα εμπορικά καταστήματα στη Θεσσαλονίκη / Πηγή: Intime
Πηγή: Intime

Ανησυχία στο κυβερνητικό επιτελείο για την έξαρση των κρουσμάτων κορονοϊού και την εξέλιξη της πανδημίας στη Βόρεια Ελλάδα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή τη στιγμή έκτακτη σύσκεψη υπό τους υπουργούς Επικρατείας Άκη Σκέρτσο και Γιώργο Γεραπετρίτη με περιφερειάρχες της Βόρειας Ελλάδας αλλά και τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ.

Αντικείμενο της σύσκεψης είναι η επιδημιολογική επιβάρυνση στην περιοχή η αξιολόγηση της υφιστάμενης κατάστασης και το ενδεχόμενο λήψης μέτρων.

Συναγερμός στη Βόρεια Ελλάδα

Υνπεθυμίζουμε πως τα τελευταία 24ωρα οι μολύνσεις κορονοϊού στη Βόρεια Ελλάδα έχουν εκτοξευθεί. Το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη οι λοιμώξεις έφτασαν τις 943 ενώ την Κυριακή, ημέρα που οι έλεγχοι είναι αισθητά λιγότεροι σε σχέση με τις καθημερινές έφτασαν τις 447.

Υψηλά νούμερα καταγράφονται και σε άλλες πόλεις της Μακεδονίας και του Εβρου, ενώ τα κρούσματα σε όλη τη χώρα έχουν πάρει την ανιούσα με τους ειδικούς να εξετάζουν τρόπους αναχαίτισης της ανησυχητικής πορείας της υγειονομικής κρίσης. 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ