Νέα
  • ΓΔ: 1448.7 +0.06%
  • Τζίρος: 165,66 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Πάνω από 6.000 νέα κρούσματα θα ανακοινώσει ο ΕΟΔΥ

Πάνω από 6.000 εκτιμάται ότι θα είναι τα νέα κρούσματα κορονοϊού, που θα ανακοινωθούν σήμερα από τον ΕΟΔΥ, σύμφωνα με πληροφορίες. Ως φαίνεται το νέο κύμα της πανδημίας είναι προ των πυλών, με την κυβέρνηση να προχωρά άμεσα σε μέτρα για την την ανάσχεσή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα το πρωί η πρώτη καταγραφή από τον ΕΟΔΥ έδειξε περισσότερα από 4.300 κρούσματα, γεγονός που οδηγεί τους ειδικούς στην εκτίμηση για τουλάχιστον άλλα 2.000 κρούσματα στη δεύτερη καταγραφή.

Τα σημερινά αποτελέσματα θα αποτελέσουν και «μαύρο» ρεκόρ ημερήσιων μολύνσεων στην χώρα μας από την έναρξη της πανδημίας, ξεπερνώντας το χθεσινό των 5.449 κρουσμάτων.

Στις 13:00 ξεκίνησε η κρίσιμη συνεδρίαση της επιτροπής των εμπειρογνωμόνων για την κατάσταση της πανδημίας, όπου θα συζητηθούν όλα τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν. Και εν συνεχεία θα γίνουν οι εισηγήσεις στο κυβερνητικό επιτελείο.

Στις 18:00 ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης θα προχωρήσει στις ανακοινώσεις.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ