Νέα
  • ΓΔ: 899.16 +0.17%
  • Τζίρος: 82,67 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Τα Rapid κάνουν τον... παπά - Υποχρεωτικά δύο τεστ και για τους ιερείς

Πηγή: Eurokinissi

Υποχρεωτικά δύο rapid ή μοριακά test την εβδομάδα για τους ανεμβολίαστους εργαζόμενους στις εκκλησίες ανακοίνωσε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Υγείας.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του κ. Πλεύρη, από το Σάββατο 6 Νοεμβρίου όλοι οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι στις εκκλησίες, μεταξύ των οποίων είναι και οι ιερείς, οι νεωκόροι, οι γραμματείς κ.λπ. θα είναι υποχρεωμένοι να υποβάλλονται σε δύο rapid test την εβδομάδα.

Χωρίς ο υπουργός Υγείας να γίνει πιο αναλυτικός, είναι προφανές από τα λεγόμενά του ότι οι ανεμβολίαστοι κληρικοί που δεν θα υποβάλλονται σε δύο rapid ή μοριακά test την εβδομάδα, δεν θα μπορούν να λειτουργούν στις ενορίες τους ή σε άλλες εκκλησίες.

Διαφορετική ωστόσο θα είναι η μεταχείριση των πιστών, καθώς δεν θα χρειάζεται γι αυτούς επίδειξη αρνητικού rapid test για να μπουν στην εκκλησία. Βέβαια όπως σε όλους τους κλειστούς χώρους θα είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας. 

 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ