Νέα
  • ΓΔ: 1422.35 +0.33%
  • Τζίρος: 108,35 εκ €
Δείκτες / Μετοχές
Οικονομικό Φόρουμ Δελφών 2024

Καιρός - Meteo: Ανοδος της θερμοκρασίας - Πού αναμένονται βροχές και καταιγίδες

Πηγή: Eurokinissi
Πηγή: Eurokinissi

Βροχές και καταιγίδες κυρίως στη Δυτική Ελλάδα και άνοδο της θερμοκρασίας, προβλέπει για σήμερα το meteo. Ανεμοι έως 5 μποφόρ στα πελάγη. Περιορισμένη ορατότητα και ομίχλες τη νύχτα και νωρίς το πρωί.

Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021 αναμένονται νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες, από τις μεσημεριανές ώρες στο Ιόνιο, στην Ήπειρο, στη Δυτική Στερεά και από το απόγευμα στην Κεντρική Στερεά και στα δυτικά και βορειοδυτικά τμήμα της Πελοποννήσου. Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά έντονα. Τη νύχτα προς Παρασκευή βροχές θα εκδηλωθούν κατά τόπους στα κεντρικά, ανατολικά και νότια.

Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα σε αρκετές περιοχές θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από -1 έως 13 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 0 έως 15, στην Ήπειρο από 3 έως 19 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 2 έως 18, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 4 έως 19 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 12 έως 19 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 7 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 5 μποφόρ και στο Ιόνιο νότιοι νοτιοανατολικοί με ίδιες εντάσεις.

Στην Αττική περιμένουμε παροδικές νεφώσεις. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς, Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 16 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς.

 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ