Νέα
  • ΓΔ: 1381.07 +1.13%
  • Τζίρος: 104,37 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Thanksgiving Charity Gala Dinner για Καλό Σκοπό!

σδφα

Την Κυριακή 28 Νοεμβρίου στις 8 μ.μ. στη μεγάλη αίθουσα τελετών στο ξενοδοχείο  Divani Caravel Hotel, με την αφορμή του εορτασμού της Ημέρας των Ευχαριστιών που γιορτάζεται στις ΗΠΑ, το τμήμα της AHEPA (American Hellenic Educational Progressive Association) HJ– 17 Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, σας προσκαλεί σε φιλανθρωπικό επίσημο δείπνο.

Η  AHEPA από το έτος ίδρυσής της  το 1922 έχει ως πρωταρχικό στόχο  την προώθηση της Ελλάδας στην Διεθνή Κοινότητα.  Με βαθύ αίσθημα ευθύνης απέναντι στην Κοινωνία και στην Οικογένεια προάγει τον Ελληνισμό σε όλο τον κόσμο και παράλληλα αγκαλιάζει με ευαισθησία τους τομείς της Εκπαίδευσης, της Φιλανθρωπίας, της ατομικής Αριστείας. Με πάνω από 1.100 μέλη στην Ελλάδα & 40.000 Παγκοσμίως  έχει συμβάλει σε εκατοντάδες κοινωνικά έργα υποδομής στην Ελλάδα όπως το Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης, την ομώνυμη πτέρυγα στο Γ.Ν.Α «Ευαγγελισμός», το Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου Κρήτης, την κάλυψη αναγκών ορφανοτροφείων, εκπαιδευτηρίων, γηροκομείων κ.α. , σε όλη την Επικράτεια.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Κατά την είσοδο απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης και ταυτοποίησης, δεδομένου ότι θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα πρωτόκολλα προστασίας έναντι της πανδημίας

Δηλώσεις συμμετοχής:
τηλ: 6972918635 e – mail: [email protected]
τηλ: 6937470532 e – mail: [email protected]
www.ahepahellas.or

φγηδ
Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ