Νέα
  • ΓΔ: 1422.35 +0.33%
  • Τζίρος: 108,35 εκ €
Δείκτες / Μετοχές
Οικονομικό Φόρουμ Δελφών 2024

Συνάντηση ΠΝΟ - ακτοπλόων με φόντο την συνέχιση της απεργίας

Λιμάνια - Απεργία
Πηγή: Eurokinissi

Συνάντηση με το σύνδεσμο των ακτοπλόων, πραγματοποιεί από το μεσημέρι η διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας ΠΝΟ. Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (ΣΕΕΝ) αναμένεται να καταθέσει τις προτάσεις του για την υπογραφή νέας συλλογικής σύμβασης εργασίας των ναυτικών στα πλοία της ακτοπλοϊας, ενώ στη συνέχεια θα συνεδριάσει η Εκτελεστική Επιτροπή της ναυτικής ομοσπονδίας, προκειμένου να εξετάσει το θέμα και να αποφασίσει για τη συνέχιση η μη των κινητοποιήσεων.

Το συνδικαλιστικό σωματείο των ναυτικών που έχει προκηρύξει από προχθές 48ωρη κινητοποίηση που λήγει σήμερα στις 24.00 τα μεσάνυχτα με προοπτική κλιμάκωσης, ζητεί μισθολογικές αυξήσεις στις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας για τα έτη 2020 και 2021, αλλά και επίλυση των προβλημάτων του κλάδου.

Το πρωί οι ναυτεργάτες πραγματοποίησαν συγκέντρωση στις 10.30 π.μ. στο λιμάνι του Πειραιά, απέναντι από τον Σταθμό του Ηλεκτρικού στο Blue Star Delos.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ