Νέα
  • ΓΔ: 1422.35 +0.33%
  • Τζίρος: 108,35 εκ €
Δείκτες / Μετοχές
Οικονομικό Φόρουμ Δελφών 2024

Δωροεπιταγές σε 1.100 νοσηλευτές από το Iδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου 

Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» / Πηγή: Intime
Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» / Πηγή: Intime

Το δικό τους «ευχαριστώ» στο νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας θα προσφέρει το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου, με δωροεπιταγές (διατακτικών σίτισης) Ticket Restaurant συνολικής αξίας 55.000 ευρώ για την παροχή φαγητού.  

Συγκεκριμένα οι δωροεπιταγές θα δοθούν σε 1.100 νοσηλευτές, 4 δημόσιων νοσοκομείων αναφοράς στην Αττική

  • Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο Ευαγγελισμός» 

  • Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας «Θριάσιο» 

  • Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «Η Σωτηρία» 

  • Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν» 

Η διανομή τους από τον Εθνικό Σύνδεσμο Νοσηλευτών Ελλάδος θα ξεκινήσει άμεσα και θα υλοποιηθεί μέσω της Διεύθυνσης του κάθε νοσοκομείου. Σε αυτή θα χρειαστεί να απευθυνθεί κάθε ενδιαφερόμενος προκειμένου να λάβει τις δωροεπιταγές (διατακτικές σίτισης) που του αντιστοιχούν. 

Πρόκειται για το δεύτερο σκέλος μιας προσπάθειας που ξεκίνησε το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου  κατά την πρώτη φάση της πανδημίας, με στόχο την επιβράβευση του νοσηλευτικού προσωπικού που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης με την Covid-19 σε Ελλάδα και εξωτερικό. 

Ο Στέλιος Χατζηιωάννου δήλωσε σχετικά: «Για δεύτερη φορά φέτος λέμε στους ανθρώπους που στηρίζουν το δημόσιο σύστημα υγείας στην Ελλάδα, προσφέροντας διατακτικές σίτισης συνολικού ύψους 55.000 ευρώ σε 1.100 νοσηλευτές και νοσηλεύτριες. Τους ευχόμαστε από καρδιάς Καλά Χριστούγεννα και ένα πιο υγιές, νέο έτος». 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ