Νέα
  • ΓΔ: 1435.64 -0.91%
  • Τζίρος: 106,69 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα Οδός: Αυξάνονται τα διόδια από την Πρωτοχρονιά - Πίνακας

Αυξήσεις στα διόδια ανακοινώνει και η «Νέα Οδός Α.Ε.» από τις 31 Δεκεμβρίου 2021, μετά την αύξηση στα διόδια της Ολυμπίας Οδού.

Τα νέα τέλη διαμορφώνονται ανάλογα με τον αυτοκινητόδρομο, το σταθμό διοδίων και την κατηγορία οχήματος, ενώ οι τιμές έχουν αυξήσεις από 0.05€ έως 0.30€. Ωστόσο υπάρχουν και τιμές που παραμένουν αμετάβλητες σε σύγκριση με το 2021.

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της «Νέα Οδός ΑΕ» οι οδηγοί που χρησιμοποιούν τους αυτοκινητοδρόμους που λειτουργεί, συντηρεί και διαχειρίζεται η εταιρεία μπορούν να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν τον πομποδέκτη Fast Pass Νέα Οδός και να επιλέξουν ανάμεσα στα δύο νέα εκπτωτικά προγράμματα που είναι διαθέσιμα από τις 26 Νοεμβρίου 2021:

  1. Το Fast Pass Νέα Οδός Frequent All 2 με το οποίο όλοι οι οδηγοί οχημάτων κατηγορίας 2 (Ι.Χ επιβατικό), κερδίζουν έκπτωση έως και 50%, ανάλογα με τη μηναία συχνότητα των διελεύσεών τους
  2. Το Fast Pass Νέα Οδός Frequent All 3 & 4 που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για ανάγκες των επαγγελματιών οδηγών (οχήματα κατηγορίας 3 και 4 όπως πχ λεωφορεία και φορτηγά), προσφέροντας εκπτώσεις έως και 30%, ανάλογα με τη μηναία συχνότητα διελεύσεων.

 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ