Νέα
  • ΓΔ: 1365.48 +0.60%
  • Τζίρος: 118,90 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνία του Σωτ. Τσιόδρα με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο

Ο καθηγητής λοιμωξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας / Πηγή: Eurokinissi
Ο καθηγητής λοιμωξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας / Πηγή: Eurokinissi

Το ενδιαφέρον του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, και της κυβέρνησης για την πορεία της υγείας του Οικουμενικού Πατριάρχη, καθώς και τις εγκάρδιες προσωπικές ευχές του πρωθυπουργού για ταχεία ανάρρωση, αλλά και για την εορτή των Χριστουγέννων, διεβίβασε στον Οικουμενικό Πατριάρχη ο Αρχων Οφφικιάλιος της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας και καθηγητής Παθολογίας - Λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαν χθες βράδυ.

Σύμφωνα με το ανακοινωθέν που εξεδόθη, ο Σωτήρης Τσιόδρας μετέφερε στον Παναγιώτατο και τις ευχές του υπουργού Υγείας, Αθανασίου Πλεύρη.

Ο Παναγιώτατος εξέφρασε τις ευχαριστίες του για το αμέριστο και έμπρακτο ενδιαφέρον του Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησης και ζήτησε από τον Αρχοντα να μεταφέρει διά του πρωθυπουργού προς τον ελληνικό λαό τις πατρικές του ευχές και την Πατριαρχική ευλογία για το άγιο Δωδεκαήμερο.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ