Νέα
  • ΓΔ: 1357.3 -2.46%
  • Τζίρος: 149,82 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ από τις νέες ανακοινώσεις ΕΟΔΥ - Φόβοι για 30.000 κρούσματα σήμερα

Πηγή: Ευρωκίνηση

Νέα έκρηξη κρουσμάτων κορονοϊού αναμένεται σήμερα με την μετάλλαξη Όμικρον να καταγράφει όλο και μεγαλύτερη διασπορά στην Ελλάδα, ενώ σήμερα ανακοινώνονται νέα μέτρα. Όπως μετέδωσε το OPEN, οι εκτιμήσεις με βάση τις πληροφορίες από την μέχρι τώρα καταμέτρηση, αναφέρουν ότι θα έχουμε νέο αρνητικό ρεκόρ στα κρούσματα σήμερα Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με το OPEN, ήδη μέχρι τις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης είχαν καταγραφεί περί τις 20.000 νέα κρούσματα κορονοϊού. Όπως εκτιμούν, μέχρι να ολοκληρωθεί η καταγραφή στις 15:00, αναμένεται ότι τα κρούσματα θα φτάσουν τις 30.000 σήμερα. Αριθμός που αν επιβεβαιωθεί θα αποτελέσει νέο αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων κορονοϊού.

Η επιδημιολογική κατάσταση της χώρας, απασχόλησε τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό με τη συμμετοχή του υπουργού Υγείας και του Σωτήρη Τσιόδρα, ενώ στις 3 το μεσημέρι αναμένονται ανακοινώσεις από τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη για την άμεση εφαρμογή αυστηρότερων μέτρων.

 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα