Νέα
  • ΓΔ: 1435.19 -0.94%
  • Τζίρος: 133,27 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απαγωγή επιχειρηματία στο Ντράφι - Ενα εκατομμύριο ευρώ λύτρα ζητούν οι δράστες

Πηγή: Eurokinissi
Πηγή: Eurokinissi

Θρίλερ με την εξαφάνιση γνωστού ιδιοκτήτη επιχείρησης ανταλλακτικών αυτοκινήτων, Γιώργου Κυπαρίσση στο Μενίδι, που απήχθη έξω από το σπίτι του στην οδό Ξάνθου στο Ντράφι.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η εξαφάνιση του επιχειρηματία εμφανίζεται πλέον ως απαγωγή, ενώ οι δράστες φέρονται να έχουν επικοινωνήσει με συγγενείς του επιχειρηματία που κρατείται όμηρος και να έχουν ζητήσει λύτρα κάτι παραπάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ.

Πώς έγινε η απαγωγή

Ο επιχειρηματίας το βράδυ της Τρίτης έτρωγε σε εστιατόριο στο Ιλιον και γύρω στη μία μετά τα μεσάνυχτα μίλησε με φιλικό του πρόσωπο στο τηλέφωνο.

Η γυναίκα με την οποία μιλούσε στο τηλέφωνο φέρεται να τον άκουσε να φωνάζει βοήθεια. Εν συνεχεία, η ίδια κάλεσε φίλο του επιχειρηματία, ο οποίος ήταν αυτός που ειδοποίησε την Αστυνομία.

Η ΕΛΑΣ εξετάζει και καμένα αυτοκίνητα που έχουν εντοπιστεί στη Δυτική Αττική, τα οποία ενδέχεται να χρησιμοποιήθηκαν (το ένα ή και τα δύο) για την αρπαγή του.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ