Νέα
  • ΓΔ: 1392.62 +0.83%
  • Τζίρος: 120,44 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ομηρία γυναίκας: Οι Αστυνομικοί έκαναν έφοδο και συνέλαβαν τον δράστη

Τέλος στο θρίλερ με την ομηρία γυναίκας στο κέντρο της Αθήνας. Οι αστυνομικοί γύρω στις 20:00 έκαναν έφοδο στο κτίριο και συνέλαβαν τον δράστη. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η επιχείρηση της ΕΛΑΣ στέφθηκε με επιτυχία καθώς δεν υπήρχε κανένας τραυματισμός.

Το περιστατικό, όπως αναφέρει το ethnos.gr, διαδραματίστηκε επί της οδού Αλκιβιάδου και υπήρξε πολύ μεγάλη κινητοποίηση από την ΕΛ.ΑΣ.

Όλα άρχισαν γύρω στις 17:00 ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στο κέντρο της Αθήνας, όταν άνδρας έπιασε σαν όμηρο και απειλούσε ότι θα σκοτώσει την κοπέλα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία ενημερώθηκε για την κατάσταση ομηρίας από την αδερφή του θύματος που τηλεφώνησε  ζητώντας βοήθεια. Η ίδια περιέγραψε στους αστυνομικούς όλες τις λεπτομέρειες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας απειλούσε ότι θα προκαλέσει έκρηξη κρατώντας φιάλη υγραερίου.

Στο σημείο έφτασε άμεσα ο διαπραγματευτής της ΕΛΑΣ ενώ υπήρξε και πολύ μεγάλη αστυνομική κινητοποίηση. Μάλιστα η πολυκατοικία εκκενώθηκε προληπτικά ενώ στο σημείο έφτασε και πλήρωμα της Πυροσβεστικής, σε περίπτωση που χρειαζόταν άμεση επέμβαση. 

Διαβάστε περισσότερα στο ethnos.gr

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ