Νέα
  • ΓΔ: 1435.19 -0.94%
  • Τζίρος: 133,27 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Ανοίγει τη Δευτέρα η πλατφόρμα εμβολιασμού για πολίτες άνω των 85 ετών

Εμβόλιο για τον κορονοϊό / Πηγή: AP
Εμβόλιο για τον κορονοϊό / Πηγή: AP

Aπό τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου «ανοίγει» η ψηφιακή πλατφόρμα emvolio.gov.gr για τον προγραμματισμό των ραντεβού για εμβολιασμό των ατόμων άνω των 85 ετών.

Ειδικότερα, ο προγραμματισμός των ραντεβού θα γίνεται αυτόματα για όσους είναι εγγεγραμμένοι στην υπηρεσία της άυλης συνταγογράφησης και οι οποίοι θα λαμβάνουν ένα μήνυμα στο κινητό τους που θα τους λέει ποιο εμβολιαστικό κέντρο και ποια ημερομηνία τους προτείνεται, στο οποίο απλώς θα πρέπει να απαντήσουν ότι το αποδέχονται.

Σε περίπτωση που δεν τους εξυπηρετεί, θα μπορούν να προγραμματίσουν νέο ραντεβού μέσω της πλατφόρμας. Μέσω του emvolio.gov.gr μπορούν να προγραμματίζουν εμβολιαστικό ραντεβού με τη χρήση του ΑΜΚΑ και τα άτομα 85 ετών και άνω που δεν έχουν εγγραφεί στην άυλη συνταγογράφηση.

Τέλος, όσοι δεν είναι εξοικειωμένοι με την ψηφιακή τεχνολογία μπορούν να απευθυνθούν στο φαρμακείο της γειτονιάς τους ή στο ΚΕΠ για να προγραμματίσουν το ραντεβού.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ